Dansk
Eesti English
Konsularinformation » Krav til udlændinges rejsedokumenter »

Krav til udlændinges rejsedokumenter

13.06.2005

Visumregler for rejse til Estland på Danmarks Udenrigsministeriums hjemmeside

Statsborgere fra EU- og EEA-medlemslande - Belgien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig - og Schweiz kan rejse til Estland uden visum, med et gyldigt pas eller identifikationsbevis (Id-kort).

Ved ankomst til Estland skal alle udlændinge have et rejsedokument, der opfylder følgende krav:

Personer, der fremlægger deres pas til Estlands udenlandske repræsentation for udstedelse af visum, skal regne med, at

  • Passet skal være gyldigt mindst tre måneder efter den ønskede visumperiode.

  • Der skal mindst være to tomme sider i passet.

  • Alle personer fra 15 år skal have deres eget rejsedokument med billede.

  • Børn på 7-15 år, som står i forælderens pas, skal også have et billede i forælderens pas. Børn under 7 år, som står i forælderens pas, skal ikke have et billede i forælderens pas.

Hvis disse krav ikke er opfyldt, er visumansøgningen ikke fuldkommen og behandles ikke. Hvis barnet står i forælderens pas, anføres der kun i tilfælde af at forælderen ønsker dette i sin visumansøgning en bemærkning om barnet på visum.


Personer, som ikke behøver visum, skal fremlægge deres pas ved grænseovergang. Børn på 7-15, som står i en forælders pas, skal have deres billede i en forælders pas.


Hvis børn ikke rejser sammen med deres forældre, skal forældrenes notarielt bekræftede tilladelse til, at barnet kan rejse alene eller sammen med en konkret person, fremlægges sammen med visumansøgningen.

TopBack

© Estlands Ambassade i København Frederiksgade 19, 1265 Copenhagen, Danmark tel. (45) 39 46 30 70, e-mail: embassy.copenhagen@mfa.ee